Perpetracions és un festival d’art d’acció organitzat pel Centre Cívic Sant Martí que promou l’activisme i la reflexió crítica. Busca la interacció entre creació artística i comunitat, i interpel·lar l’espai públic.

Bases de la convocatòria

Aquesta convocatòria està dirigida a artistes i col·lectius activistes que treballin la performance, l’acció participativa, itinerant, efímera o contínua. Busquem accions que puguin desenvolupar-se en espais no-convencionals. Les propostes poden incorporar teatre, dansa, narració, so, instal·lació i noves tecnologies entre d’altres.

Comissió de selecció

Formada pels equips de programació del projecte de suport a la creació Kinètic Performàtic del Centre Cívic Parc Sandaru, #plantauno Centro de Investigación en Cultura, l’Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí.

Modalitats i dotació econòmica

Aquesta convocatòria s’articula en dues modalitats:

MODALITAT –IN
Per a intervencions Site-specific
Dotació econòmica: 300 €

Aquesta modalitat tindrà lloc en diferents espais de l’edifici del centre cívic i constarà de 2 passis a càrrec dels artistes seleccionats. La modalitat –IN es durarà a terme el dissabte 3 de juny a la tarda (horari a concretar).

Es seleccionaran quatre projectes artístics que es realitzin a dins del centre cívic, en un espai concret. Per aquesta modalitat la peça ha de tenir una durada determinada, d’entre 10 i 20 minuts.

MODALITAT –OUT
Intervencions contínues i instal·lacions
Dotació econòmica: 300 €

Aquesta modalitat tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny (horari a concretar) en diferents localitzacions de l’espai públic del barri de Sant Martí de Provençals.

Es seleccionaran dos projectes artístics que es realitzin a peu de carrer i es realitzin de manera contínua o com una instal·lació. Per aquesta modalitat la peça no ha de tenir una durada determinada.

Criteris de selecció

Per a la modalitat-IN, els criteris de selecció són la interacció de la creació artística amb un espai no convencional, la reflexió crítica i la innovació.
Per a la modalitat-OUT, els criteris de selecció són la relació entre creació artística i vida comunitària; la interacció amb l’espai públic; el foment de la participació creativa i la innovació.
Data límit de presentació de propostes

El termini de presentació de les propostes finalitza el diumenge 5 de març de 2023 a les 23.45 h. Les propostes escollides es comunicaran durant el mes d’abril.

Per realitzar la inscripció s’ha d’emplenar el formulari al web: perpetracions.com. La inscripció al festival suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos a l’equip de dinamització del Centre Cívic Sant Martí per telèfon (93 256 57 60) o correu electrònic a perpetracions@ccsantmarti.net.

Col·laboren amb nosaltres:

Vols rebre informació sobre convocatòries orientades a companyes i artistes emergents impulsades per l'Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí?

No hem pogut validar la seva subscripció.
S'ha realitzat la seva subscripció.

Altres edicions del Festival Perpetracions:

Centre Cívic Sant Martí
C/ de la Selva de Mar, 215
08020, Barcelona
93 256 57 60

Perpetracions ©2023