Presentació de propostes

Del 12 de febrer al 4 de març

Perpetracions és un festival d’art d’acció organitzat pel Centre Cívic Sant Martí que promou l’activisme i la reflexió crítica. Busca la interacció entre creació artística i comunitat, i interpel·lar l’espai públic.

Bases de la convocatòria

Perpetracions és un festival d’art d’acció i performance, que promou la reflexió crítica i la interacció entre creació artística i l’espai. Aquesta convocatòria està dirigida a artistes i col·lectius activistes que treballin la performance, l’acció participativa, itinerant, efímera o contínua.

L’objecte d’aquesta convocatòria és escollir fins a 5 propostes per realitzar en la 23a edició del Festival Perpetracions que tindrà lloc el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny 2024, a diferents espais no-convencionals del barri de Sant Martí de Provençals i de l’edifici del centre cívic.

Aquest és un projecte del Centre Cívic Sant Martí, amb la col·laboració de l’Auditori Sant Martí, el Centre Cívic Parc Sandaru, i l’Espai d’investigació en cultura #plantauno.

Terminis de presentació

El període d’inscripció s’obrirà el dia 12 de febrer a les 9:00 h i finalitzarà el 4 de març a les 23:59 h. La resolució es publicarà a perpetracions.com a mitjans d’abril.

Inscripció

Cal emplenar el formulari web que trobareu al web perpetracions.com, i adjuntar-hi la documentació i el material gràfic requerits.

Criteris de selecció

Es podran presentar a la convocatòria artistes majors de 18 anys, residents a Catalunya o a l’estat espanyol.

Es tindrà en compte l’interès artístic de la proposta presentada, i la seva capacitat crítica, així com la seva vinculació amb el territori. Es valorarà la viabilitat de la proposta en relació amb les necessitats tècniques. Es potenciaran els projectes d’artistes emergents.

Les propostes no han de contenir referències sexistes, xenòfobes, feixistes, homòfobes etc.

El comitè seleccionador estarà format per representants del Centre Cívic Sant Martí, de l’Auditori Sant Martí, del Centre Cívic Parc Sandaru, i l’Espai d’investigació en cultura #plantauno.

Requisits

Les propostes hauran d’adaptar-se a les especificacions tècniques que indiqui l’organització de l’esdeveniment.

Els projectes artístics es poden realitzar de manera contínua, com una instal·lació, o com accions o performaces site-specific amb una durada d’entre 10 i 20 minuts.

El dia del festival, hi haurà un tècnic de so i llums, amb la qual es pactarà prèviament l’horari de muntatge i proves de so. L’organització del festival consensuarà amb cada participant la durada de l’actuació.

Només s’acceptarà una proposta per participant.

Compromisos

Cada proposta rebrà una dotació econòmica de 300 euros (impostos a banda).

Es realitzarà un reportatge fotogràfic professional del festival. Totes les artistes participants rebran còpies digitals d’alta resolució de les instantànies de les seves actuacions.

Una de les propostes serà seleccionada per presentar-se dins del festival Artefacte.

L’organització podrà utilitzar lliurement el material gràfic, sonor i audiovisual rebut amb la inscripció, per tal de fer difusió de l’acte (amb materials impresos, a Internet, a través de premsa i qualsevol altre mitjà de comunicació i xarxes). L’organització no es fa responsable de l’ús no autoritzat per materials sotmesos a copyright.

El comitè seleccionador es reserva el dret a declarar deserta la convocatòria o algunes de les places contemplades per actuar dins del festival. D’igual manera, l’organització és reserva el dret a resoldre, de la manera que consideri adient, qualsevol situació no prevista en aquestes bases.

La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació d’aquestes bases. Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Cívic al correu electrònic: dinamitzacio@ccsantmarti.net o al telèfon 93 256 57 60.

Col·laboren amb nosaltres:

hangar.org
parc sandaru - centre civic

Vols rebre informació sobre convocatòries orientades a companyes i artistes emergents impulsades per l'Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí?

No hem pogut validar la seva subscripció.
S'ha realitzat la seva subscripció.

Altres edicions del Festival Perpetracions:

Centre Cívic Sant Martí
barcelona.cat/ccsantmarti
C/ de la Selva de Mar, 215
08020, Barcelona
93 256 57 60

Posa’t en contacte amb nosaltres
23ª Festival d’Art d’Acció i Performance
dinamitzacio@ccsantmarti.net

Instagram
Facebook

Perpetracions ©2024