perpetracions 2022
Perpetracions és un festival d’art d’acció que promou l’activisme i la reflexió crítica. Busca la interacció entre creació artística i comunitat en espais no convencionals.
El festival es realitzarà a diferents espais del centre cívic i a l’espai públic entre el 2 i el 5 de juny. S’articula en la modalitat –IN, dins de l’edifici del centre cívic; i –OUT, a l’espai públic en el barri de Sant Martí de Provençals.

Hem rebut un total de 37 propostes entre les quals s’han seleccionat 6. La comissió de selecció ha estat conformada pels equips de programació del Centre de Producció i Recerca Artística Hangar, el projecte de suport a la creació Kinètic Performàtic del Centre Cívic Parc Sandaru, #plantauno centro de investigación en cultura, l’Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí. Una de les accions participants en el festival serà triada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, com a part de la seva programació 2023.

#PERPETRACIONS2022

VOLS REBRE EL NOSTRE BUTLLETÍ?

SUBSCRIPCIÓ PER CORREU A CONVOCATÒRIES D’ARTS ESCÈNIQUES
Rebreu la propera crida de selecció de participants de Perpetracions i la informació d’altres convocatòries orientades a companyies i artistes emergents, impulsades pel CC Sant Martí o l’Auditori Sant Martí i relacionades, a més de l’art d’acció i la performance, amb d’altres àmbits d’interès que ens indiqueu tot seguit:
No hem pogut validar la seva subscripció.
S'ha realitzat la seva subscripció.
ALTRES EDICIONS DEL FESTIVAL PERPETRACIONS:
2021
2019
2018
2017
2016
2015
Col·laboren amb nosaltres:
Centre Cívic Sant Martí
barcelona.cat/ccsantmarti
93 256 57 60
C/ de la Selva de Mar, 215
08020, Barcelona
Posa’t en contacte amb nosaltres
XXI Festival d’Art d’Acció i Performance
dinamitzacio@ccsantmarti.net
instagram.com/ccsantmarti
barcelona.cat/ccsantmarti
Perpetracions ©2022